DU SOM FÖRETAGARE KAN FÅ HJÄLP!
Hallagården Hallabro 15 oktober kl 15.00.

Blomstrande Bygden bjuder in till företagarträff i samband med Arbetsförmedlingen On Tour genom Blekinge.

Birgitta Jonasson från Länsstyrelsen informerar om det nya landsbygdsprogrammet. Varje år får länsstyrelsen pengar från regeringen till olika sorters företagsstöd för att främja små och medelstora företag på landsbygden. Detta berättar Birgitta mer om under eftermiddagen.

Anders Johansson från Almi kommer att informera om Import/Export frågor. Anders kommer också att demonstrera den unika Enterprise Europe Network portalen. En portal där du träffar leverantörer och kunder via några knapptryckningar.

Eftermiddagen är kostnadsfri och Blomstrande Bygden bjuder på fika. Senare under kvällen bjuder kommunen på smörgåstårta.

Har du frågor om programmet är du välkommen att kontakta Sven Strandberg 0723 094 738 eller Jan-Erik Ronneback 0707 743 172.

Anmälan:
OBS det fodras separat anmälan till detta arrangemang.  Din anmälan måste vi ha senast 1 oktober. Arbetsförmedlingen On Tour som vi arrangerar tillsammans med Arbetsförmedlingen och kommunens näringslivsenhet börjar kl 17.00 med sitt program. Anmälan till och information om Arbetsförmedlingen On Tour hittar du på www.ronneby.se/naringsliv eller telefon 0457 61 83 52.

ontour1
Vi sätter fokus på landsbygdens företag!