Ni missar väl inte att anmäla er till Landsbygdsmässan!?
Arbetet pågår för fullt och det är redan över 50 utställare anmälda!

Vi kan stolt presentera Roger Fredriksson, Ronneby Kommunstyrelses ordförande, som inviger mässan. Per Brunberg från Björketorps Gård som moderator under dagen. Författaren Kim Kimselius är på plats med sina spännande böcker. Musik och underhållning med Nils Åkesson, Olle Björngren, Hussain Bercenzi, David Adams på säckpipa, Sven Haraldsson med durspel och Ronneby folkteater med föreställning Ballongen.

Eringsboda Brunn serverar kroppkakor. Det kommer också att finnas mathantverkare som bjuder på provsmakning, samt försäljning av bland annat viltprodukter från Räntemåla Gård. Ponnybus är på plats och erbjuder ponnyridning. Högalunds Alpackor kommer och visar upp några av sina skönheter. Pelles hundskola visar upp lydnad och spårträning. Jägareförbundet med Ronneby Norra Jaktvårdskrets är med och erbjuder bland annat prova-på-luftgevärsskytte.
Det här är bara en liten del av allt som händer under dagen. Håll utkik på Facebook där vi presenterar mer nyheter efter hand!

Fri entré för alla besökare!

Välkomna på en härlig dag för hela familjen på Eringsboda Brunn den 7/5

Av: Anna Eriksson / Tommy Kalmteg