Rödeby Energi AB startades 1996 och ägs av Rödeby Elverk.
Vi är en lokal elleverantör men bedriver elhandel i hela Sverige, huvudsakligen i sydöstra Sverige och vi har ca 6000 kunder.

Vi tror på en framtid där grön och förnyelsebar energi dominerar, även på en trygg och säker elförsörjning. Vi producerar el från både vattenkraft och vindkraft genom vårt systerbolag Rödeby Kraft och koncernen har nu startat Blekingesol tillsammans med Solect Power där vi står i startgroparna att anlägga en solcellspark som beräknas vara klar sommaren 2016, parken ska producera 600 000 kWh om året. Vi sätter alltid kunden i centrum och arbetar mycket med personlig service. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga med att de alltid kan få tag i oss, vi är lättillgängliga på telefon och mail, för de som önskar och bor i närheten går det bra att komma in till kontoret och prata med oss direkt på plats, det kallar vi service!

Varmt välkommen till oss!

Kontaktuppgifter: Karlskronavägen 38, Rödeby
0455-485 30

info@rodebyelverk.net
Hemsida: http://www.rodebyenergi.se