Blomstrande Bygden höll årsmöte i Hallabro den 19/5. Torbjörn Lind, näringslivschef för Ronneby kommun var inbjuden och Annika Grünfeld från NyföretagarCentrum i Ronneby. Annika pratade om verksamheten och vilken bra hjälp man kan få om man vill starta företag. Torbjörn talade bland annat om den positiva andan som finns i kommunen och vilket uppsving det blivit för många företag.
moet

Rungnapa Catering bjöd på fantastiska smörgåstårtor och sedan avtackades vår kassör Jan-Erik Ronneback som varit en klippa i Blomstrande Bygden i många år. Varmt innerligt tack Janne för allt du gjort och gör för oss. Blomstrande Bygden hade inte varit vad det är utan dig!

Tack till styrelsen och ni som kom på mötet. Det var dock inte många som slöt upp och vi önskar att fler vill engagera sig i föreningens arbete nu när vi har så många spännande projekt på gång och en lyckad mässa bakom oss.