Det händer mycket hos våra företag i Blomstrande Bygden.

I Hallabro pågår det fullt med aktiviteter och renovering i före detta Hallabro El-butiken där Rungnapa Kaka & Catering kommer att utöka sin verksamhet med Thailändsk restaurang till sommaren. Läs mer om deras satsning här (nytt fönster).

På lucia-kvällen bjöd Blomstrande Bygden in sina medlemmar till jultallrik på Riverside. Det blev en härlig kväll, fullt med folk som njöt av god julmat med underhållning och dragspel av ”Sven-hålet-i-väggen”.

Dessutom var Ronneby kommuns näringslivschef Torbjörn Lind och näringslivsutvecklare Angelica Coleman inbjudna och berättade om vad som händer i Ronneby Kommun och vad vi kan göra tillsammans på landsbygden för näringslivet, bland annat planeras det frukostmöten i Sjöholms Snickeri i Hallabro och på Riverside.

Sven Strandberg, ordförande i Blomstrande Bygden, berättade om de olika projekten som pågår och föreningens arbete med ”Landsbygdsbyggarna” – en ny del av Blomstrande Bygden som bland annat kommer innefatta socialt företagande.

Stort tack till Riverside med personal som ordnat så fint denna kväll!

På lucia-dagen kom även Ronneby Kommuns eget invånar-magasin ut. I tidningen kan vi läsa om Älgparken Räntemåla Gård och Anna Eriksson som kommer ta över och utveckla verksamheten där i sommar.

ae2

Detta uppmärksammades även i radio P4 Blekinge under dagen, lyssna här (nytt fönster).